elinrosen

Sjukstuga

Godmorgon!

Ingen bloggning igår då jag helt enkelt inte orkade, jag vaknade upp med en rejäl förkylning (eller något i den stilen) och skulle samtidigt genomföra min licenssiering som jag sa tidigare. Den gick super bra och jag kan nu säga att jag är tränare vilket känns jätte skönt!

Ligger fortfarande i sängen och känner mig helt mör får alltid ont i öronen när jag är sjuk, nästan som öroninflammation jätte irriterande speciellt när jag inte känner att jag kan höra hur högt jag pratar och därför tror att jag skriker. 

Men dax att bädda sängen Fredrik smsa precis att han var på väg hem från naprapaten så vi får se hur de gick med hans ryggvärk då han skulle gå till en ny som ingen av oss tidigare har gått till.

Sommar snygg

hh
 

Blue dress, 430 SEK / Nly Shoes white pumps, 495 SEK / NLY Accessories black sunglasses, 130 SEK / Bare Escentuals mineral makeup, 300 SEK / Opi nail polish, 180 SEK

Grillkväll

God morgon!
 
Blev inte något mer inlägg igår då när jag kom hem så åkte pappa och jag för att handla mat då vi beslutat oss för att grilla min min moster hennes familj och min mormor och morfar. Min 2,5 åriga kusin var där med så det blev mycket lek och lite vila eller möjlighet att uppdatera för mig men vi hade de super mysigt var verkligen skönt att bara kunna ta de lugt efter all den hets som varit under hela våren eller ja nästan både terminerna så ska verkligen bli skönt med en lugn sommar innan jag förhoppsningsvis börjar plugga till hösten igen. Då blir de dock en lite annan inriktigning än den jag har pluggat nu under de senaste tre åren. 
RSS 2.0